torsdag 18. juni 2009

Frostig juni!

Hei!

Her har masse skjedd siden sist! Her har det nemlig komt to nye familiemedlemmer! Minigrisene Truls og Trine ble hentet fra Uggdal 29 mai i anledning min 21års dag :-) Disse to søtingene har overtatt den ene geitebingen, og geitene har fått et stort sommer-beite!

Det nyeste familiemedlemme er derimot hanen Mozart! En mille fleur hane fra skjoldastraumen, i vindafjord kommune. Han er helt ung enda, men gjør en strålende jobb som hanefar allerede! (født høsten -08). Håper han kan gi oss kyllinger i fremtiden engang! :-)

Ellers så nærmer det seg skremmende Nora`s 2årsdag! Gud så tiden flyr! Håper den blir like vellykket som hennes ettårs-dag, for både store og små ;-)

Tirsdag 23. juni henter vi et nytt bidrag i den lille geiteflokken vår! Silke, fra Figgjo, Sandnes. Hun ligner så på Karoline (døde våren -09), og jeg håååper så inderlig at hun blir vår!

Fremover tenker vi nytt stort flott geithus. Forhåpentligvis før sommeren er over. Videre håper vi å få opp en fire-fem rader med kålerabi i grønnsaksåkeren (ny i år!).

Rundt 20 juli blir det et nytt kaninkull på bruket! Bestill gjerne allerede nå, de får nye hjem fort!

Det skal ikke bli like lenge til neste gang!

Ingen kommentarer: