fredag 19. juni 2009

Ved og ormekur!

Idag fikk vi helgebesøk av vår kjære Joachim! Han er en kløpper på å være med å hjelpe til med det meste vi gjør her på bruket! Han er flink til å hjelpe og flink med nora.. Det er en fryd å få æren av å ha ham her, virkelig! Så han har vært med å stått på å bore ved, lødd opp ved og stellt alle dyra idag! Det virker som han trives her også. Idag sa han faktisk - "Det er jo helt konge å møkke ut av sauehuset! Det er jo kult å jobbe!". Det varmet hjertet!

Ellers har vi idag pleid beina til hønene, ormet sauene og geitene og møkket ut av sauehuset. Hønene ser ut til å virkelig vokse på å ha en flink ung og liten hanefar! Han stiller opp, finner godbiter til dem og passer på når Minelly lusker rundt. Da jeg kikka inn nå ikveld, satt en høne på vaglen, en i egen rugekasse og Spot og hanen Mozart låg i en rugekasse og koste seg!

Imorgen skal harald på utdrikkningslag fra grytidlig til.. hmm.. grytidlig! Så jeg og ungene skal finne på masse morro, og har endel arbeidsoppgaver også.

Det ser ut så Emma kansje reiser til en i sauda iløpet av neste uke! Det er ikke helt i boks enda, men det ser ut så det skal ordne seg slik!

Vi ses!

Ingen kommentarer: